Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

ΑΝΤΙ-ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ, ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ

Ξεκινάω να γράψω αυτό και καταλαβαίνω στην 3η σειρά πως γράφω ελληνικά με αγγλικούς χαρακτήρες… ΦΤΟΥ κι απ’ την ΑΡΧΗ!

Πάω στην πρυτανεία και δε μου δέχονται τα χαρτιά για δωρεάν σίτιση …ας έχω δικό μου εισόδημα ας είμαι «ανεξάρτητος»(τουλάχιστον έτσι φαίνεται στην εφορία!)….
-Ανήκετε στη μερίδα των γονιών σας κύριε…’
-΄Βρε καλή μου, βρε χρυσή μου’ (μωρή χοντρό…λα! Βολεμένη στο δημόσιο που εγώ με φόρο σε πληρώνω για να παρκάρεις ην κωλ…ρα σου στην καρέκλα!)
-‘Είστε παντρεμένος κύριε?’
-Μακριά από εμάς αυτά τα πράματα’
-Ε τότε χρειαζόμαστε και την φορολογική δήλωση των γονέων σας!’
ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

Γυρνάω στο σπίτι. Βρέχει. Δεν έχω ομπρέλα…ως συνήθως με κηνυγά το συννεφάκι μου. Περνά ένας ελληνο-τουρκόγυφτος με το τούρμπο το κωλο-φτιαγμένο και με κάνει ….(!) Στωικά γυρίζω σπίτι και του εύχομαι αργό και επώδυνο θάνατο.

Άφησα την πόρτα στο σπίτι ανοιχτή για να αεριστεί, βρίσκω σκουπίδια και φύλλα παντού μες στο σπίτι.
Βάζω τη σκούπα να σκουπίσει. Σπάει το πλαστικό. Όλο ζημιά!

Ανοίγω το PC να μπω στο internet . Δε πορώ να μπω υπάρχει Trojan…ιός όπως θες πέστο…αλλά εγώ δεν μπορώ να μπω στο internet. ZHMIA ZHMIA ZHMΙA!

Πάω να παραδώσω εργασία στο Πανεπιστήμιο στον καθηγητή πληροφορικής …. πληροφορικής …έχει σημασία που το τονίζω!
Πόσο κοστίζει μια εργασία?
Να σου πω εγώ: 20ευρώ σε ταξί για να τον πετύχεις στο γραφείο του την ώρα που θέλει λες και είναι καμιά πρεσβεία.
4 ώρες όρθιος να περιμένεις στη σειρά με άλλους για να σου πει στο τέλος να περάσεις αύριο …και φυσικά στην ώρα που θέλει αυτός! Το μοσχάρι, ο τεμπέλης ο βολεμένος παρασιτικός αυτός που τρώει τους φόρους μου!
Και τέλος να σου πει πως δεν έχει την έκδοση 2007 Office αλλά τη 2003 και πως εσύ φταις άρα να κόψεις το λαιμό σου και να εξισωθείς στη Μιζέρια και την Κωλυσιεργία και την Τεμπελιά την αιώνια του Πανεπιστημίου άρα συν 2km μέχρι τη βιβλιοθήκη για να κάνεις μετατροπή αρχείου. Είσαι καλλίτερος? Και τι μας νοιάζει να γίνεις μέτριος! ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ

Πάω να φάω σε Fast Food θυμίζω FAST=γρήγορος, ταχύς, ΟΧΙ αργός
Περίμενα ίδιο χρόνο με αυτόν για να φάω σε ένα εστια5τόριο. Έχασα το λεωφορείο για κέντρο, έχασα το ραντεβού. Δε θα ξαναπάω. Θα τον κλείσει αυτόν το McDonalds και άγια θα του κάνει αφού είναι Βόδι και αργός. Ας μείνει ο καλλίτερος.
ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ

Συμβατική ζωή. Αργή. Φτάνει πια. Θέλω αυτοματοποίηση. Ναι θέλω ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ των ανάξιων. Θέλω εφαρμογή του νόμου. Θέλω κάψιμο των αντιπαραγωγικών και άνοδο των άξιων.
Θέλω το αυτονόητο. Θέλω άλλο ‘ΚΑΘΕΣΤΩΣ’!

Τζαουνάκος